Руският президент Владимир Путин дава днес своята маратонска годишна пресконференция. Миналата

...
Руският президент Владимир Путин дава днес своята маратонска годишна пресконференция. Миналата
Коментари Харесай

Путиниада днес пред подбрани журналисти

Руският президент Владимир Путин дава днес своята маратонска годишна конференция. Миналата година той я анулира, с цел да избегне неуместните въпроси, свърани с войната в Украйна, информира ДПА.

Държавната телевизия ще излъчи онлайн продукцията. Този път тя ще включва конференция за определени публицисти, а по-късно сесия с въпроси и отговори за елементарните руснаци, наречена " Пряка линия с Владимир Путин ".

Путин употребява предаването, с цел да се показа като човек, който се грижи за страната си и взема решение проблеми.

Вече били подадени повече от милион и половина въпроса.

Путин, който е на власт като министър-председател или президент от 2000 година насам, организира така наречен пресконферения съвсем всяка година. Понякога путиниадата продължава повече от четири часа.

Но през декември предходната година анулира пресконференцията за първи път от 10 години насам. По това време експертите по Кремъл бяха уверени, че Путин желае да избегне въпросите на интернационалните публицисти, до момента в който армията му търпеше поредност от неуспехи в Украйна.

За разлика от предходните конференции на Путин в края на годината, този път нямаше публична процедура за акредитация, а Кремъл изпрати предложения единствено на подрани журналисти, отбелязна още ДПА.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР